A+ A A-

Uitvaartzorgplan DELA

DELA's uitvaartzorgplan:

DELA biedt u het Uitvaartzorgplan.

Bij het DELA Uitvaartzorgplan bespaart u uw nabestaanden alle financiële zorgen.

 

Uniek aan het DELA uitvaartzorgplan:

Het unieke aan het DELA uitvaartzorgplan in België zit in de combinatie van praktische EN financiële bijstand bij een overlijden. Naast het betalen van de kosten van de uitvaart kan DELA ook de volledige organisatie van de uitvaart op zich nemen. U kunt als dierbare zich volledig richten op het verwerken van het kostbare verlies.

 

Tevredenheid:

97% van de nabestaanden van de bij ons verzekerden is uitermate tevreden met de geboden dienstverlening van DELA. Uiteraard is deze grote tevredenheid omdat DELA de uitvaartspecialist is met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van verzorgen en verzekeren van uitvaarten.

 

Persoonlijke Bijstand:

Naast het bijstaan voor, tijdens en na de uitvaart, assisteert de DELA consulent nabestaande zorg de nabestaande van de verzekerde ook bij allerlei praktische en administratieve beslommeringen: afhandelen van gas, elektriciteit, water, televisie, telefoon en internet, contacteren van financiële en verzekeringsinstellingen, opzeggen van abonnementen, advies over de aangifte van de nalatenschap,... Onze medewerkers staan families ook emotioneel bij in deze moeilijke periode en kunnen tevensadvies geven indien er nood is aan een rouwpsycholoog of rouwverwerkingsgroep.

 

Overzicht:

Verzekerd kapitaal 1.500 - 10.000 euro
Kinderen meeverzekerd

tot 18 jaar worden kinderen automatischmee verzekerd op de polis van de ouders1

Verzorgsclausule * optioneel

Persoonlijke bijstand

door een consulent

nabestaandenzorg van DELA

ja
jaarlijkse indexering optioneel

1 Vanaf eenvoudige melding en n.v.t. bij koopsom.

    HBG Financiele Dienstverlening BVBA, Onafhankelijk Verzekeringsmakelaar, Gevestigd te Antwerpen, onder ondernemingsnummer 0834456356

    HBG Financiële Dienstverlening BVBA is een verzekeringsmakelaar die samenwerkt met DELA. HBG Financiële Dienstverlening BVBA bekend bij FSMA onder nummer 108793 A